Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Link / Old and new building

Link
Link

In Taiwan, most of community center is a space used to seek
asylum, meeting and host large activity. The function of commu-
nity can’t let villager have enough time to communicate with
each other.
We consider community center is too less to use, unfortunately
village is sort of public space, so we wnt to design a new comm-
unity center which have more function and space allow villager
to use in common.

University

Dayeh University

Dayeh University
Changhua, Taiwan

Zhi Hua Chen,
Department of Architecture and Interior Design,Da-yeh University

Ka Wah Ho,
Department of Architecture and Interior Design,Da-yeh University