Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Boxpark / Vertical Playground

Boxpark
Boxpark

Box Park was my project for my Final Year Project while doing Interior Architecture & Design where the topic was Parasitic Architecture. The reason behind designing an indoor playground was the shortage of playgrounds compared to the amount of childcare facilities and schools in the vicinity. The site, which comprises mostly of a carpark, while unorthodox, was chosen primarily due to the convenience and high human traffic it had. The vision was to design a paradise for the children, and protecting them from a supposedly "dangerous" environment, similar to a shell or a cocoon, while solving the issues a vertical space posed and making it fun.

University

Temasek Polytechnic

Temasek Polytechnic
Singapore, Singapore

Sook Wai Lee,
Temasek Polytechnic