Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

HISTORY WALL of NAVER / Installation

HISTORY WALL of NAVER
HISTORY WALL of NAVER

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

The HISTORY WALL of NAVER is located in the lobby of CONNECT ONE, Korea’s leading IT company, NAVER’s new research facility. Unlike products that are manufactured by companies in the manufacturing industries, IT services constantly change, grow and disappear depending on users’ needs. A "living and moving" media service history wall was created instead of a book or signage that detailed the company’s history to embody the organic characteristics of IT services.

  • TARGET GROUPS Consumer / User, Further specification:: employees of NAVER & LINE

  • TARGET REGIONS Asia

  • DEVELOPMENT TIME 13 - 24 months

  • DATE OF LAUNCH 2014

Client / Manufacturer

NAVER Corporation

NAVER
Seongnam-si,Gyeonggi-do, South Korea

Go to profile
Design

NAVER Corporation

NAVER
Seongnam-si,Gyeonggi-do, South Korea

Chae Sun Joo, Kim So Young, Kang Sae Bom

Go to profile