Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

POPJING Reception Center / Interior architecture

POPJING Reception Center
POPJING Reception Center

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

The raining in sunshine dilutes the thickness, lightness and light spillover of the concrete building. An island, a mountain and a sculpture, the design that the laws of the sensory are endowed with characteristics in forms of overlapping, surrounding, concession and retreating. The wide eaves and clean glasses are the baseline of the scale, which surround and reflect the green area in the garden. The waterfall dances and ripples flow over pines; the beauty of environment introduces the green scenery in the residence. The vivid curtain and planting on the façade also transform into the interior landscape.

  • TARGET GROUPS Consumer / User

  • TARGET REGIONS Asia

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • DATE OF LAUNCH 2015

Client / Manufacturer

Dayen Design

Dayen Design
Taichung City, Taiwan

Go to profile
Design

Dayen Design

Dayen Design
Taichung City, Taiwan

Li Ling Chang

Go to profile