Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Jungle of Skewers / Restaurant

Jungle of Skewers

Discipline: Interior Architecture

Jungle of Skewers
Jungle of Skewers
Jungle of Skewers
Jungle of Skewers
Jungle of Skewers
Jungle of Skewers

Discipline: Interior Architecture

Jungle of Skewers is located in the Beijing Gong Ti (Workers Stadium) commercial area. The floor area of this project is circa 400 m², comprises three main functional spaces which are dining, kitchen and buffet. The dining area is defined by using a historic timber building relocated from a village in Shanxi province. It forms interlinked open and semi-enclosed spaces. The dilapidated building and wild open timber windows blended the spaces with interests. Familiar special references such as "within the building," "below the window," "above the truss," provided a stage that can be remembered, can be told and can be felt.

  • TARGET GROUPS Consumer / User

  • TARGET REGIONS Asia

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • DATE OF LAUNCH 2015

Client / Manufacturer

RAPIER INTERIOR DESIGN CO., Ltd.

RAPIER INTERIOR DESIGN CO., Ltd.
Beijing, China

Design

RAPIER INTERIOR DESIGN CO., Ltd.

RAPIER INTERIOR DESIGN CO., Ltd.
Beijing, China

Tian Jun