Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

kohy / Rehabilitation Center

kohy

Analysis of local lifestyle, and local life function.
Summed up the basic needs of local missing,
Sound base is located in the rear of the train station,
Life function better,
Compared to the preceding noisy,
The man behind the train station,
Very satisfied with the local convenience and quiet
Therefore, in the design
Exclusion of commercial space
Behind the train station in order to maintain peace.

University

none

none
新北市, Taiwan

Han Yi Ko,
none