Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Medical Leisure / Architectural

Medical Leisure
Medical Leisure

The location of the base is at the valley of two mountains, which is the center of the community.
Through the axis layout around the base and the mountain trending at the same level, the building develops follow the nature conditions.

The medical center will be the core to link the whole community.
Explore the possibility of functional and the public.

The roof of the building is afforested with a series of plants to preserve the landscape and the nature environment.

University

DAYEH University

DAYEH University
Changhua, Taiwan

Chuan Chen Teng,
DAYEH University