Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

LeeHongju / LeeHongju

LeeHongju

Green space for people is disappearing these days. Whenever people plan a building, they want another room instead of green space or a rest area. Instead of planning another room and making people work in artificial environment, I crave a space that is surrounded by nature. That is why I have designed an office building that is close to nature and contains a number of green rest areas. Thanks to the green areas, not only are people close to nature, but the plants will also work as an ecosystem. It will control the sunlight throughout the year, which will in turn allow institutions to save money on controlling the temperature of the building.

University

Kwangwoon University

Kwangwoon University
Goyang-si, South Korea

Hongju Lee,
Kwangwoon University