Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

SHIN-YI LEE RESIDENCE / Interior design

SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE

Discipline: Interior Architecture

SHIN-YI LEE RESIDENCE

Discipline: Interior Architecture

The design change was moving the stairs from the corner to the center of the house and implement opening windows at both ends, so that more fresh air and natural light enter the house. Both the bedrooms and the stair use glass windows as partitions in order to create a see-through effect. The stair steps extending from the wall and its steel cable grip give a feeling of simplicity. The texturized stone plate with embedded lights implies the owner's belief and the new life of the space.

Client / Manufacturer

Mr. Lee

Mr. Lee
Taipei, Taiwan

Go to profile
Design

Herzu Interior Design

Herzu Interior Design
Taipei, Taiwan

Go to profile