Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

EHE DESIGN Office on Xiao / Office interior design

EHE DESIGN Office on Xiao
EHE DESIGN Office on Xiao

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

This design is inspired from the silk reeling workshop of Grand Canal of China Tongyigong Cotton Mill (1896). The designer kept cultural relic’s structure, renovated internal pattern, retained natural historical sense, integrated modern fashion elements, inherited the old factory building of industrial temperament, but also through the creative layout and design, and turned it into a fashionable and modern office space. Pure white, green and gray Bolon rubber sheet and hundred-year-old wooden frame showed the character of the whole space. Traditional textile workshops have north light high windows. The designer added a primary air system.

Client / Manufacturer

EHE DESIGN

EHE DESIGN
Hangzhou, China

GO TO PROFILE
Design

EHE DESIGN

EHE DESIGN
Hangzhou, China

GO TO PROFILE