Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

可伸缩收纳箱 / The telescopic storage box

可伸缩收纳箱
可伸缩收纳箱

The storage volume of the storage-box can be changed through the telescopic principle,it will be better used by converting the size of the storage space of the storage-box.Thinned by compressing the rest space,the storage-box can be put into smaller space such as the gap under the bed,on the contrary,raise the height of the storage-box,you can accommodate more items.

University

Dalian Polytechnic University

Dalian Polytechnic University
Dalian City, China

Design

Dalian Polytechnic University

Dalian Polytechnic University
Dalian City, China

Lingxi Huang Yuanyuan Zhang