Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

''Regeneration'' studio / Factory Rebirth

''Regeneration'' studio
''Regeneration'' studio

This is an office project based on an old factory.
An architectural ”life-line” traverses the entire building in the form of accessible,multi-functional furniture,
providing a spatial bracket around all the floors and facilitating a variety of functional settings. All high-traffic areas, such as corridors and foyers, are now
designed to be intentionally dynamic. Accompanying green walls in all the floors have an positive effect
on the climate of the space. The lighting concept works as few as possible. The neutral and uniform lighting, which in the form of linear, makes up an
element in ”life-line” and creates an atmospheric undertone

University

HeBei University of Technology

HeBei University of Technology
Tianjin, China

Design

HeBei University of Technology

HeBei University of Technology
Tianjin, China