Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

改变 / Change

改变

Baby cot is a necessity for morden child. But,once baby grow up as a bigger one ,the baby cot would lose its value to be use, leading the result it will be discard as it squander the space. That would be a waste of resource. The aim of this design is to resolve this quention. Its shape disigning combined the chinese wooden structure and the Eurupean pillar,making a new classical shape. what original is its separate structure ,it turn be two chairs when separate from the middle point. Two of them connect with eache other with cingulate. In this way ,we can save the resouse as well as make full use of it .

Design

Zhengzhou University of Light Industry

Zhengzhou University of Light Industry
Zhengzhou,Henan, China