Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

NHN Media wall / Communication media

NHN Media wall

Discipline: Communication

NHN Media wall

Discipline: Communication

NHN operates Korea’s no.1 search portal “Naver” and leading game portal “Hangame”. The interior and exterior of its newly opened headquarters “Green Factory” is designed to fit a company of its position. The first thing visitors see in the lobby is a 15 meter media wall. Contents are projected to exaggerate the rough texture, while leaving the wall untouched for the feeling that they are indeed entering an Internet company. It was created to boost communication. Employees who pass it every day and visitors can strike up a conversation – whether it is a real time rising keyword, a clock, the weather or news that is projected on the wall.

Client / Manufacturer

NAVER

NHN
Seongnam, South Korea

GO TO PROFILE
Design

NAVER

NHN
Seongnam, South Korea

Joh Su Yong (Project Direction) Jo Hang Soo (Creative Direction) Kim Seung Eon, Byun Sa Bum, Jang Tae Kyung (Project Management)

GO TO PROFILE