Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Boxing+ Wellness Center / Interior design

Boxing+ Wellness Center
Boxing+ Wellness Center

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

Located at an exclusive sector of Taipei, Taiwan, in the basement of a commercial building, Boxing+ Wellness Center’s first impression is energetic and robust. Contrarily to the conventional fitness centers in Taiwan with dim and neon lights combining with hip hop songs to create a nightclub-like social atmosphere, the designer adopts green materials such as environmentally friendly plywood, metal mesh, black iron and recycling timber to create a low key yet extravagant sense. Boxing+ Wellness Center is a comfortable and undisturbed space that suits both male and female from all age to learn and enjoy boxing training.

  • DATE OF LAUNCH 2015

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Boxing+ Wellness Center

Boxing+ Wellness Center
Taipei, Taiwan

Design

MW Design

MW Design
Taipei City, Taiwan

Michelle Wei